Indkøbskurven
0 varer i kurven. 0,00 DKK ekskl moms

Om Jysk Firmatøj ApS

 

Jysk Firmatøj ApS ejes af Viggo Krath. Salget af erhvervsbeklædning startede under firmanavnet Nordjysk Erhvervsbeklædning i 1988. Efter købet af Gre-ta konfektion i Herning, Uniqform i Kolding, Trademark i Hadsund og Liza-bell i Støvring, Torp Profil i Ålborg og seneste JTE Erhvervsbeklædning i Skovlunde blev firmanavnet ændret til Jysk Erhvervsbeklædning. Efterfølgende er navnet ændret til Jysk Firmatøj for at få et mere moderne udtryk.

1/3 - 2017 opkøbte Jysk Firmatøj ApS alle aktiviteter i Wieben Hartmann, som solgte reklame- og gaveartikler til alle typer virksomheder. Jysk Firmatøj ApS er derfor et stærkt brand indenfor reklame- og gaveartikler. I dag er det Mia Magnusson i vores Aalborg afdeling som varetager det daglige salg af reklame- og gaveartikler. Mia Magnusson kan kontaktes HER

 


I forbindelse med opkøb blev der opført en ny bygning til hovedafdelingen i Hjørring, beliggende tæt på motorvejen. Dette har givet muligheden for at indrette en stor butik og showroom som ikke findes andre steder.

Jysk Firmatøj sælger alle former for erhvervsbeklædning til alle brancher , både for så vidt angår arbejdstøj, kokketøj som fodtøj. Jysk Firmatøj har i dag 20 medarbejdere – fordelt på hovedafdelingen i Hjørring og filialerne i Ålborg, Kolding og Skovlunde. Alle medarbejdere er specialiseret inden for beklædning. Jysk Firmatøj producere selv erhvervsbeklædning – men har også et tæt samarbejde med vores øvrige leverandører.

Jysk Firmatøj har en landsdækkende kundeservice både så vidt angår levering af varer samt besøg til kunder for måltagning. Kundekredsen er bred og består af kommuner – herunder hjemmeplejen - park og vej – den lille og store håndværksmester – profilbeklædning til pengeinstitutter – fodtøj til sygehuse osv.